menu  

Iedere maand proberen wij weer leuke en gezellige workshops / activiteiten te organiseren in ons buurthuis. Dit voor mensen die hier interesse in hebben. Voor met name volwassenen, maar ook voor de leeftijdscategorie vanaf 16 jaar.

Deze activiteiten zijn vooral educatief of creatief. Zo hebben wij 2 avonden die iedere maand weer terugkeren. Dit zijn de workshop bloemschikken en de bingo avond. Dit zijn 2 erg goed bezochte avonden. Verder proberen wij tussen door nog nieuwe leuke workshops te organiseren.

Met goedkopere, maar vooral ook goed georganiseerde activiteiten verwachten wij meer deelnemers/deelneemsters te trekken. Verder hopen wij ook dat mensen zelf ook aangeven wat ze leuk vinden of lijkt, zodat wij dan kunnen bekijken of dit haalbaar is.

Onze activiteiten worden aangekondigd in het Raat-Journaal. Hierin kan een ieder lezen wat er op het programma staat. Verder zijn pamfletten te vinden in de supermarkten en in buurthuis De Raat.

Wij hopen dat jullie zo een idee hebben van waar wij ons mee bezighouden. Samen met jullie hopen wij goed geslaagde avonden te organiseren waar iedereen met een goed gevoel op terugkijkt.

Mochten er nog mensen zijn die vragen, idee├źn en/of opmerkingen hebben neem dan contact met ons op.

Dit kan via de telefoon W. Mennink Tel: 06-47943847
Of via de mail acderaat@gmail.com

Graag tot ziens bij onze activiteiten.!!!!!